Aloe vera forever mk

Aloe vera forever mk

Cenovnik de la vida eterna

Претставете си дека отсекувате лист од Алое и го пиете гелот од неговата внатрешност. Најблиско нешто до тоа е пиете нашиот Алое Вера Гел, кој што содржи 96,2% чист Алое гел. Патентираниот стабилизиран гел «всушност» е идентичен со свежиот гел од растението и прв го добификатот од Меѓународниот научен совет за Алое. Едноставно, ставете малку во стаклена чаша и ќе видите богат коктел од растително ткиво и течност, кој само со изгледот ви гарантира дека е природен производ кој стигнал до вас во целосно природна состојба.
Алое Вера Гелот содржи богата гама од витамини и минерали, вклучувајќи го и реткиот витамин В12 ( Алоето е едно од двете растенија во светот кое е извор на овааа материја). Тоа го прави Алое Вера Гелот незаменлив додаток во исхраната за сите вегетаријанци. Природно гелот содржи фолна киселина, која што американското Министерство за здравство ја препорачува на женската популација која планира да забремени. Овој уникатен пијалок е извор на седум есенцијални аминокиселини, кои што се директно сврзани со развојот на клетките, а не се синтезират од организмот.

Gel de aloe vera upotreba

Чудесниот лист на Алое Вера содржи преку 200 хранливи состојки , вклучувајќи 20 минерали, 12 витамини и 18 аминокиселини. Нашиот гел го користат сите оние кои саккат да го одржат ситемот за варење здрав, како и да го унапредат своето енергетско ниво. Се консумира секојдневно и претставува еден од најдобрите додатоци во исхраната, присутен на пазарот, бидејќи нашето Але Вера е органски одгледувано, гелот од листот е исцеден и 100% природно стабилизиран без разредувања со додаток на витамин Ц од папаја и покожица од рибизла како конзерванс. Ефектот е како да сте набрале лист од Алое Вера, сте го исекле исте го изеле.Але Вера гелот прв доби печат за квалитет од Меѓународниот Совет за Алое.
Покрај тоа што одлично го чисти нашиот систем за варење, но и целиот организам, од сите штетни материи кои ги внесуваме при јадењето, при вдишувањето или пак ни продираат во организмот преку нашата кожа, Алое Вера гелот дава обилни хранливи матери. Со тоа нашите ќелии стануваат чисти и сити и ја враќаат својата нормална функција.Сепак да погледнеме што вели официјалната наука, како делува овааа билка во нашиот организам.

Forever aloe vera gel mk cena

Forever Living Products International, Inc.ТипприватнаOснована1978СедиштеАризона, САДКлучни личностиRex G. Maughan, основачДејностнетворг маркетингПриходи$2,1 билиони во 2007Вработени4.100 во 2005 / 2006.[1][2]Порталwww.foreverliving.com
Forever Living Products е американска мулти-левел маркетинг компанија за производство и дистрибуција на производи од алое вера и пчели. Forever Living Products е најголем производител на алое и тоа 92% од вкупното светско производство, а другите 8% се распоредени во околу 1000 други компании во светот. Во 2006 година била рангирана на #340 место на Форбс меѓу 500 најголеми приватни компании.[2]
FLP е основана во 1978 година. Годишен профит е 1200 милиони долари. Опфаќа повеќе од 5.500.000 членови, а секој член во ланецот учествува во распределбата на доходот. Има повеќе од 100.000.000 потрошувачи во 76 држави. Производите се купуваат само преку дистрибутерска мрежа на фирмата. Најголеми корисници се Јапонците. Во Америка оваа компанија е на шесто место според списокот на компаниии со најбрз развој.

Aloe vera gelly forever mk

Претставете си дека отсекувате лист од Алое и го пиете гелот од неговата внатрешност. Најблиско нешто до тоа е пиете нашиот Алое Вера Гел, кој што содржи 96,2% чист Алое гел. Патентираниот стабилизиран гел «всушност» е идентичен со свежиот гел од растението и прв го добификатот од Меѓународниот научен совет за Алое. Едноставно, ставете малку во стаклена чаша и ќе видите богат коктел од растително ткиво и течност, кој само со изгледот ви гарантира дека е природен производ кој стигнал до вас во целосно природна состојба.
Алое Вера Гелот содржи богата гама од витамини и минерали, вклучувајќи го и реткиот витамин В12 ( Алоето е едно од двете растенија во светот кое е извор на овааа материја). Тоа го прави Алое Вера Гелот незаменлив додаток во исхраната за сите вегетаријанци. Природно гелот содржи фолна киселина, која што американското Министерство за здравство ја препорачува на женската популација која планира да забремени.
Овој уникатен пијалок е извор на седум есенцијални аминокиселини, кои што се директно сврзани со развојот на клетките, а не се синтезират од организмот. Всушност, овој течен додаток во исхраната содржи многу корисни материи и затоа е мошне тешко да се набројат сите документирани својства и многубројните ефекти.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad